課程標(biāo)題:深圳羅湖區(qū)托福哪個(gè)學(xué)校好
深圳羅湖區(qū)托福是深圳羅湖區(qū)托福培訓(xùn)學(xué)校的重點(diǎn)專業(yè),深圳市知名的托福培訓(xùn)機(jī)構(gòu),教育培訓(xùn)知名品牌,深圳羅湖區(qū)托福培訓(xùn)學(xué)校師資力量雄厚,全國(guó)各大城市均設(shè)有分校,學(xué)校歡迎你的加入。

深圳羅湖區(qū)托福培訓(xùn)學(xué)校分布深圳市羅湖區(qū),福田區(qū),南山區(qū),寶安區(qū),龍崗區(qū),鹽田區(qū),世界之窗,深南大道,世紀(jì)假日廣場(chǎng),布吉街,吉華路等地,是深圳市極具影響力的托福培訓(xùn)機(jī)構(gòu)。
(E)they hear
Each person's idea of self-worth is based on many factors, including productiviity. If we focus on this particular standard for evaluating worth, however, we lose sight of fact that quality is just as important as if not more than quantity. For this reason, we should not cling to the false belief that the more we do, the more we worth.
是行動(dòng)還是語(yǔ)言反映人們的真實(shí)面目
Thanks to one great teacher, I no longer believe that this constitutes real learning. And I have an idea what does. It all came clear many years ago in Mr. Blumgarden's history class.
【分析】
Think carefully about the issue presented in the following excerpt and the assignment below:
正確答案:C
而且,就是這一個(gè)例子,作者也是把筆墨放在介紹失事過(guò)程上而不是放在失事給美國(guó)帶來(lái)什么教訓(xùn)上。
It was that year that my mind opened and I began to truly become educated. Rather than trying to fill my head with disconnected facts and other people's ideas, I now collect knowledge that I can use to form or change my opinions. And I plan to continue this my whole life, facing new situations with an educated, open mind.
分析:“double”表示將……翻倍,類似的還有“triple…”表示將……翻3倍。本題中M是由N中的數(shù)翻倍后構(gòu)成的,故M的平均數(shù)也應(yīng)該是N的平均數(shù)的2倍,選D。
例:The number n is to be added to the list above it. If n is an integer, which of the following could
Will you slow down? I can‘t follow you.
您說(shuō)慢點(diǎn)好嗎?我跟不上你。
Will you speed up?
Will you speak up?
Will you speak down?
What do you mean by ?Chinese characteristics
您說(shuō)?Chinese characteristics?是意思?
character 漢字、性格
characteristics 性格特征
We are going to build socialism with Chinese
characteristics.。
兩個(gè)閱卷者互相之間可能并不認(rèn)識(shí),也不知道要對(duì)同一篇作文打分,更不知道考生的個(gè)人資料。
10. The coach chose Amanda to run the final lap of the relay, since her time was better than either Gwen or Christine.
正確答案:E
文章的開(kāi)頭有三句話,有各自不同的功能,真正做到了“短小精悍”。第一句,擺現(xiàn)實(shí)(暗含作者不支持的觀點(diǎn));
6分范文:
2. Although Mike is very much interested in music, he does not play an instrument and has never attended a musical.
18.frown on sth替換be against , disagree with sth
深圳羅湖區(qū)托福培訓(xùn)學(xué)校成就你的夢(mèng)想之旅。學(xué)托福就來(lái)深圳羅湖區(qū)托福培訓(xùn)學(xué)校
培訓(xùn)咨詢電話:點(diǎn)擊左側(cè)離線寶免費(fèi)咨詢
點(diǎn)擊交談
